Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Ofelias förbjudna färger

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Konstnären Ofelia Monti-Lind kör fast i den kreativa utvecklingen och den lika hopplösa samborelationen med Gabriel. Efter att ha firat sin pappas och styvmammas bröllopsdag på restaurangen La Veritá, faller Ofelia återigen för sin 15 år äldre styvbror Maxi - en charmig gift man som världsvant tar för sig av livets godsaker, utan att plågas av samvetskval. För att lyckas i konstbranschen krävs det mod, känsla och passion. Men vad händer när kärleken till konsten blir viktigare än moralen? Och är det verkligen värt att offra allt man har för konstens och kärlekens skull? "Ofelias förbjudna färger" är ett passionerat drama som utspelar sig i området mellan Helsingborg och Höganäs i nordvästra Skåne, där författaren har sin hemvist.

Gina Cinnamoni har ett förflutet som konstnär, gallerist och arrangör av konstutställningar. I denna debutroman flätas hennes kännedom om konstbranschen samman med de viktiga besluten som de flesta av oss står inför någon gång i livet, även om vi ibland önskar att det inte vore så.

Ämnen och teman

Huvudpersoner

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

376

Språk