Spritsmugglarens julafton och nio andra julnoveller

Typ

novellsamlingar
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

I tio noveller om julen gestaltar prisbelönta Katarina Mazetti alla de känslor som högtiden uppbringar.

Ett splittrat grannskap som finner varandra i tvättstugan, det ekonomiskt utsatta paret som offrar sina få ägodelar för ett julaftonsleende och kvinnan som desperat försöker skapa en Downton Abbey-jul är ett par av de drabbande, kärleksfulla och hoppfulla berättelserna om julen 2020.

Innehåll: Kärleksgåvorna -- Åt skogen med Downtown Abbey! -- Aldrig ge upp! -- Spritsmugglarens julafton -- Det halva ansiktet -- Morsans julstrejk -- Mannen som inte var där -- Den tredje julen -- Dopp i het gryta -- Jul i tvättstugan.
I tio noveller om julen gestaltar prisbelönta Katarina Mazetti alla de känslor som högtiden uppbringar. Ett splittrat grannskap som finner varandra i tvättstugan, det ekonomiskt utsatta paret som offrar sina få ägodelar för ett julaftonsleende och kvinnan som desperat försöker skapa en Downton Abbey-jul är ett par av de drabbande, kärleksfulla och hoppfulla berättelserna om julen 2020.
Kärleksgåvorna -- Åt skogen med Downtown Abbey! -- Aldrig ge upp! -- Spritsmugglarens julafton -- Det halva ansiktet -- Morsans julstrejk -- Mannen som inte var där -- Den tredje julen -- Dopp i het gryta -- Jul i tvättstugan.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

122

Språk