Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

No change

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Konsult Lefa Storviks enda önskan är att rädda sin karriär, så uppdraget för leksaksföretaget DingDong Oy Ab kommer lika lägligt som överraskande. Han behöver bara få den trilskande personalen att gilla förändring.

Men innan Leif vet ordet av kämpar han i en virvelvind som vänder upp och ner på allt han trodde sig veta. Tillsammans med sin vapendragare LeAnna Leander och Spike Ehrenskiöld står Lefa snart öga mot öga med Jesse Esposito, Finlands mesta businessguru.

Nu tvingas trion ställa den knepigaste frågan av dem alla: Kan förändring ske genom icke-förändring? Kan Change förvandlas till No Change? Och ska världen klara av den utmaningen?

Magnus Londens underhållande satir skildrar företagsvärldens rimliga och orimliga krav på resultat och förändring. Det blir ett rafflande äventyr i det framtida Helsingfors som lurar runt hörnet.

Magnus Londen är författare, journalist och företagare. Han har publicerat flera reseskildringar och sedan 2005 är han programledare för Eftersnack på Yle Vega. No Change! är hans romandebut.

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Konkreta platser för händelserna

Tidpunkt för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

konsult Lefa kommer igen

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

340

Språk