Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Fröken Spöke kör mc

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Lättläst. 9-12 år.

Rektorn är så stolt över sin gamla mc. Fröken Sparre älskar också motorcyklar och vill gärna provköra. Men rektorn bara skrattar, inte kan väl kvinnor köra mc? Klart de kan!

Hon ska visa rektorn att han har fel! Ruts döda morfar hade en mc som Fröken Sparre lånar. Den är dock lite svårstartad. Men som tur är dyker det upp hjälp från oväntat håll.

Att kura ihop sig i soffan med en riktigt rolig och riktigt rysligt hemsk bok... se där en inkörsport till läsning som står öppen även för de mest motsträviga nybörjarläsarna.

De festliga böckerna om fröken Sparre skrämmer till läsning. Fröken Sparre är alla barns favoritvikarie. Hennes erfarenhet är minst sagt lång, från såväl det här som tidigare århundraden. Men nutiden har hon inte alltid lika bra koll på. Och så har vi hennes vänner - här träffar vi vargar, svarta katter och mumier om vartannat. Att hon också kör motorcykel är förstås nytt, men inte helt oväntat.

Kerstin Lundberg Hahn och Åsa Rosén är mästare på att skapa magiskt spännande böcker! Fröken Spöke kör mc är den trettonde fristående delen i den festliga och mysrysliga serien om vikarien Fröken Sparre.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

39

Språk

Illustratör