Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

En sång för dig

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Romantisk komedi som får oss att tro på det omöjliga.

Vad skulle du göra om ett spöke dök upp och bad dig att uppfylla hans sista önskan? Skulle du packa väskan och resa med honom till andra sidan jorden?

Pianisten Thomas får ett minst sagt oväntat besök när hans döda pappa Raymond dyker upp för att be honom om en sista tjänst. Han vill ha hjälp med att återförenas med sin stora kärlek, som just har gått bort. Allt sonen behöver göra är att ta sig från Paris till San Francisco med pappans urna, för att där låta Raymonds aska blandas med kärleken Camilles under hennes begravning.

Thomas börjar tro att han har blivit galen som ser spöken, men Raymond ger sig inte. Till slut har inte Thomas något annat val än att sätta sig på ett plan över Atlanten med en nedsmugglad urna i handbagaget och en osynlig spökpappa i sätet bredvid sig. Men saker och ting blir snart ännu mer tilltrasslade när Thomas träffar Camilles vackra dotter Manon.

En sång för dig är ett fantastiskt äventyr med absurda situationer, kärlek, humor och det där lilla extra - som vanligt när Marc Levy är i farten!
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

324

Språk

Översättare

Illustratör

Första publikation

ja

Språk