Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Skuggor över Jorvik

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

9-12 år.

Ödesryttarna Anne, Lisa, Alex och Linda samlas åter på ön Jorvik efter att ha varit ifrån varandra en tid. Men ingenting är som förr, och Anne har till och med börjat tvivla på deras uppdrag som Ödesryttare. Istället träffar hon den nya vännen Mina, som förstår henne mycket bättre än de gamla vännerna.

Men när Anne en dag plötsligt försvinner under en ridtur börjar Lisa, Alex och Linda förstå att något inte står rätt till. Mina erbjuder sig att hjälpa till att leta efter Anne, men Mina verkar veta alldeles för mycket om både Anne och de övriga Ödesryttarna...

Och i bakgrunden verkar allt handla om något mycket större än en ridolycka. Mäktiga krafter som legat vilande i århundraden har börjat röra på sig i samband med Annes försvinnande. Ödesryttarna inser snart att de inte har lång tid på sig att hitta Anne innan allt är försent!
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

193

Språk

Lisätietoja

På ryggen även: T2:B1.

Utgivningstid

Sidantal

176

Förlag

Språk

Översättare