Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Bland glapp och dåliga förlorare

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Lättläst 12-15 år. Sam kastar ifrån sig handkontrollen i soffan och blänger på skärmen. Maja bara skrattar. Sam är en så dålig förlorare och nu har hon vunnit flera gånger i rad. Hon lovar att han ska få vinna på sin födelsedag. Den är alldeles snart. Då ska Maja komma på födelsedagsmiddag hemma hos Sam.

Det kommer vara första gången hon kommer dit. Det känns både spännande och nervöst. Men plötsligt börjar Sam bete sig konstigt. Som att han inte alls vill att Maja ska komma hem till honom. Varför då?

Glapp i handkontrollen och glapp i kommunikationen - nu sätts vänskapen på prov.

Fixa är en härlig feelgood-ungdomsserie där vänskapen och kreativa lösningar är i fokus. Nu måste Maja och Sam lösa mer än en trasig handkontroll de måste också hitta ett sätt att fixa glappet i deras vänskapsrelation.

Perfekt för läsare som vill ha lättsamma böcker om relationer som inte handlar om kärlek! Hegas böcker lätta att läsa. Svåra att motstå.
Lättläst. 12-15 år.

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

43

Förlag

Språk