Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Den förrådda

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Unga vuxna.

Går det att följa sitt hjärta även efter att det blivit krossat?

Efter att ha flytt från Coroa och samtidigt lämnat minnet av sin älskade Silas bakom sig försöker Hollis Brite anpassa sig till sitt nya liv i Isolte. Familjen Eastoffes omsorger är som balsam för hennes oroliga själ, men Etan - en ilsken kusin med en stark aversion mot coroaner - stör friden.

När spänningarna på hemmaplan uppviglas är missnöjet snart på väg att nå sin kulmen. Familjen Eastoffe kan uppbåda tillräckligt inflytande för att avsätta den tyranniske kungen. Men bara med Hollis hjälp.

Kommer Hollis - en kvinna som förlorat allt - att kunna välja sitt nya hemlands öde före sitt hjärtas hemliga begär?

Kiera Cass (f. 1981) är en amerikanske författare bosatt i Christiansborg, Virginia. Hon slog igenom med serien The Selection som gick rakt in på förstaplatsen på New York Times bestseller-lista, har jämförts med Hungerspelen och sålt 11 miljoner exemplar världen över. En filmversion av den första delen i serien produceras av Netflix. Den förrådda är andra boken av två i Kiera Cass berättelse om en glimrande kunglig romans.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

233

Förlag

Språk

Översättare

Lisätietoja

Uppföljare till verket: Den trolovade.

Utgivningstid

Sidantal

281

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk