Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Jul i Fågelkärr

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Mitt under julruschen på Emmas kafé i Notting Hill i London nås hon av det tråkiga beskedet att hennes älskade gammelmoster Fanny ramlat och slagit sig så illa hemma i Fågelkärr att hon hamnat på sjukhus.     

Emma vill kasta sig på första bästa plan hem, men först måste hon hitta en ersättare till jobbet - och fundera lite kring förhållandet med sin pojkvän, den karismatiske men hopplöse fotbollstränaren Carter.

Väl på plats hemma i Fågelkärr kastar sig Emma över julstöket, hennes mål är att huset ska gnistra i kapp med snön när Fanny kommer från sjukhuset. Men julefriden kompliceras både av en stor och mörk familjehemlighet och av Carters plötsliga uppdykande. För att inte tala om av grannen Nicklas med de varma bruna ögonen.

Jul i Fågelkärr är en ljuvligt romantisk roman, den första i serien om Emma och hennes gammelmoster Fanny.

ANN-CHARLOTTE PERSSON debuterade 2017 som barnboksförfattare. Jul i Fågelkärr är hennes första roman för vuxna läsare. Förutom böcker skriver hon även noveller och följetonger för svenska veckotidningar.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

380

Förlag

Språk