Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

En riktigt god jul

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

När kärleken knackar på dörren...

Efter många år med endast tillfälliga relationer har Wynn Beauchene kommit på sig själv med att längta efter ett ordentligt förhållande. Hon måste erkänna att grannen, den snygga polisen Garrick McCabe, gör henne nyfiken. Men hur mycket hon än anstränger sig blir det inte mer än att de hejar på varandra i förbifarten. Så en dag står han plötsligt utanför hennes dörr och ber om hjälp.

Garrick McGabe väntar besök av sin dotter. En dotter han en gång stod mycket nära men numera har ganska dålig kontakt med. Inför besöken inser han att hans hem är minst sagt spartanskt och att dess mysfaktor är fullständigt obefintlig. Med hjälp av Wynn och den annalkande julen hoppas han kunna skapa en varm atmosfär som ska tina dotterns hjärta. Snart visar det sig att Wynn kanske inte bara kan hjälpa till att tina ett hjärta utan två: dotterns och hans eget...
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

377

Språk

Serie