Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Sluta aldrig fly

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

För mer än tjugo år sedan kidnappades Patricia, arvtagaren till familjen Lockwoods förmögenhet, i samband med ett rån på familjegodset. Efter flera månader i fångenskap lyckades hon fly, men varken förövarna eller stöldgodset återfanns. Tills nu.

På en mordplats på Upper West Side upptäcker polisen en väska och en målning som försvann under det brutala rånet många år tidigare. På väskan är initialerna WHLIII ingraverade, vilket leder polisen till en man med koppling till fallet. Windsor Horne Lockwood III - eller Win, som hans få vänner kallar honom - är en man med omåttlig rikedom, oklanderlig stil och en benägenhet att ta lagen i egna händer. Han är dessutom kusin till Patricia och polisens fynd leder honom in i en mörk värld av hemligheter där han blir tvungen att ta till okonventionella metoder för att skydda sin släkt.

Sluta aldrig fly är den senaste thrillern från Harlan Coben. Med hisnande tempo och träffsäker dialog undersöker Coben hur långt människan är beredd att gå för att fly sitt förflutna.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

375

Språk

Namn

Första publikation

ja

Språk