Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

En kärlekshistoria i Cornwall

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

I samband med en skilsmässa flyttar Theodora "Theo" Pascoe in i det fallfärdiga huset Boatman's Cottage vid floden Tamar, på gränsen mellan grevskapen Devonshire och Cornwall. Lugnet där är kanske precis vad hon behöver för att slicka sina sår.

Snart hittar hon en plåtlåda med brev undertecknade med Z till en viss A och det är då historien tar sin egentliga början. Breven berättar om den omöjliga kärleken mellan lady Alice Neville och fiskeförvaltaren Zachariah Carne.

Samtidigt som Theo varsamt väcker det bortglömda huset och dess vildvuxna trädgård till liv pusslar hon ihop berättelsen om två unga förälskade som var före sin tid och som på ett märkligt och ödesmättat sätt vävs samman med hennes egen historia. Kan flytten till Boatman's Cottade få Theo att hitta vägen till sin egen lycka?
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

429

Förlag

Språk

Översättare