Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Bedragerskans revansch

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Maria Berg har funnit sig tillrätta vid kusten i Portugal efter allt drama då hennes man Jan Berg dog, återuppstod och dog igen. Han lämnade en stor livförsäkring efter sig, som Maria nu kan försörja sig på. Men vad händer om alla turer kring livförsäkringen avslöjas? Står Maria utan pengar då?

När vinodlaren Octave Pernet råkar i skuld till den italienska maffian dras Maria ofrivilligt in i en farlig händelsekedja där förvecklingarna avlöser varandra. Tillsammans med Eduardo och José hamnar hon i ett gastkramande vågspel.

I Bedragerskans revansch kan allt hända och förutsättningarna omkullkastas gång på gång. Andra fristående delen i trilogin om Maria Berg. Läsning som lockar till både skratt och nagelbitning.

---

Spänning och humor i ett! Det här är ett fartfyllt drama som börjar i London och avslutas i Sydafrika. Däremellan tas läsaren med till Portugals kust och vinfälten i Alsace. Svindlande händelser och oväntade vändningar presenteras med kvickhet och rafflande spänning.

Huvudpersoner

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

371

Språk

Lisätietoja

Fristående fortsättning på verket: Den oskyldiga bedragerskan.
På omslaget även: Krim-feelgood.