Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

En perfekt selfie

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Lättläst. 9-12 år.

Noras nya telefon tar fantastiska selfies. När hon lägger ut dem på Insta får hon massor av likes och för första gången känner hon sig nöjd med sig själv!

Men plötsligt dyker det upp selfies på hennes konto, fruktansvärda bilder, som hon inte har något minne av att hon tagit. Kan bilderna ha något med kontot @selfielove att göra? I sina mardrömmar hör Nora en röst som trycker ner henne, säger att hon inte duger, att hon inte är någon. Nora mår dåligt och när hon en dag upptäcker en mörk skugga, ett ansikte på bilderna vet hon inte längre vem som är vem.

I sin populära skräckserie som utspelar sig i sociala medier ger Helena Dahlgren läsarna nu en skrämmande, alltför verklighetsnära berättelse om den osunda jakten på likes. Önskan att bli sedd och uppmärksammad till vilket pris som helst. En jakt som kan leda till psykisk ohälsa.

Helena Dahlgren är skräckexpert, författare och översättare. Hon har blivit mycket uppmärksammad för sina ungdomsböcker om Ödesryttarna som baseras på onlinespelet Star Stable. Hon debuterade som lättlästförfattare 2019 med Flickan i den rosa skogen.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

51

Språk