Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Jagad av alla

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Lättläst. 12-15 år.

Elis har räddat sin mamma, men till vilket pris? Hela världen är fortfarande mörk och utan el. Elis jobbar nu för Marko och hans kriminella gäng. De stjäl mat och kläder, och ser till att ingen kommer in i staden.

En polis som bor nära Elis börjar uppmärksamma att allt inte står rätt till. Men det tjänar inget till. Elis är fast i kriminaliteten. Men en misshandel med nästan dödlig utgång gör att Elis ser Marko och gänget för vilka de verkligen är. Hur ska Elis lyckas lämna gänget med livet i behåll?

I den spännande serien Avbrottet gestaltas en värld där ingen vet om strömmen någonsin kommer tillbaka. Boken väcker frågor om vad du själv hade gjort om elektricitet inte längre fanns. Hur hade världen sett ut om den moderna människan tvingats att leva utan digital kommunikation?

En lättläst och medryckande thriller för den som gillar spänning, action och att utmana sitt sätt att tänka. Perfekt för diskussion om etiska dilemman i klassrummet.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

101

Förlag

Språk