Här är alla andra

Typ

bilderböcker

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Här är alla som är arga. Här är alla som tittar på. Här är alla som längtar till helgen. Här är alla som längtar till efter helgen.

I den här boken finns det många människor. De som har ett syskon och de som har något annat. De som leker och de som inte vill vara med och leka. De som är utklädda och de som känner sig utklädda. Här är alla andra är en bok för alla som tillhör en grupp – och för de som står utanför. Fast de tillhör ju också en grupp! Tur att det finns så många och att man inte behöver välja en. Och kan byta. Kanske skapa en helt egen? När allt kommer omkring finns det nog en grupp för alla – det gäller bara att hitta den. Eller dem.

En humoristisk kollektivbok av den debuterande författaren Mimi Åkesson och den erfarna illustratören Linda Bondestam.

Sök reda på återkommande figurer i vimlet, pussla ihop egna historier, hitta vilka grupper du hör till, vilka du vill tillhöra och kanske saknar. Och vilka du inte vill tillhöra! Som de som inte kan sluta läsa.

Mimi Åkesson är född 1974 och bosatt i Stockholm. Hon har bland annat gått Skrivarlinjen på Stockholms folkhögskola och varit verksam som redaktör. Hon har tidigare medverkat i tidskrifter och antologier såsom 20-tal och Blå blixt (Brombergs).

Linda Bondestam, född 1977, hör till de mest framstående barnboksillustratörerna i Norden.

Åldersgrupp: 6-9 år.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

25

Språk

Översättare

Illustratör

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

24

Förlag

Språk

Illustratör

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

28

Språk

Illustratör