Resan till Ballonglandet

Typ

bilderböcker
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

3-6 år.

Här kommer en ny bok i serien om Kaninfamiljen skriven av Cecilia Lundell och med illustrationer av Anna Lahti. Resan till Ballonglandet vill preics som Resan till Pannkakslandet väcka språkglädje, locka barnen att leka med ord och rim och träna på färgerna.
Resan till Ballonglandet tar er med på ett fantasifullt äventyr tillsammans med kaninfamiljen. De har en magisk säng som kan flyga vart som helst i hela vida världen. För att få den att flyga behöver kaninerna kunna rimma. Det kan vara lite klurigt!

Just den här morgonen när kaninfamiljen vaknar är det ingen vanlig dag. Det är Lillbusans födelsedag och hon ÄLSKAR ballonger!

Följ med kaninfamiljen på upptäcktsfärd i Ballonglandet där det mesta är lite knasigt. För Lillbusan blir födelsedagen ett minst sagt flygande äventyr. Vilken tur att hon inte är höjdrädd.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

29

Förlag

Språk

Muu tekijä