Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Den dödliga jakten

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

9-12 år.

Efter att ha stoppat en ökänd skurk på en internationell klimatkonferens i Paris växlar Spiongänget upp för ett nytt uppdrag. De opererar från en bas i Skottland och är medlemmar i den brittiska underrättelsetjänsten MI6:s yngsta insatsstyrka.

Fjortonåriga Sydney är en surfande rebell från Bondi Beach i Australien. Hon är också Spiongängets specialist på fältoperationer. Sydney får det farliga uppdraget att undercover ta sig ombord på marinforskningsfartyget Sylvia Earle. Men saker går inte enligt planerna och även om strålkastarljuset riktas mot Sydney är det inte precis det ljus hon vill bli sedd i...

Samtidigt kommer ny information om en potentiell mullvad inom organisationen. En ledtråd tar gruppen till San Francisco i Kalifornien, och snart är de fångade i ett äventyr fyllt av hemliga uppdrag och dubbelagenter.

James Ponti är en bästsäljande amerikans barnboksförfattare, vinnare av en Edgar Award och med flera böcker på New York Times bestsellerlista. Den dödliga jakten är andra boken i succéserien om Spiongänget, efter Det hemliga uppdraget.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

328

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk