Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Kristallklara nätter i juletid

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Christy har planerat det ultinata julfirandet - en skön vecka hos sin moster och hennes man i nordligaste Sverige tillsammans med sin familj och bästa vännen Alix. Men en kris precis före jul gör att hon måste tänka om! Hon behöver vara ensam med sin man, utan barn, för att de ska reda ut det hela. Alix kan väl helt enkelt åka före, och ta dottern med sig?

Alix ställer självklart upp, även om hon nu är orolig för sin bästa vän. Varför är hon plötsligt så sluten? De som brukar prata om allt. Väl på plats i den julpyntade stugan överraskas hon av en person ur det förflutna. Någon hon lovat sig själv att aldrig ha något att göra med igen.

Oväntade känslor bubblar upp till ytan och allt de visste om varandra ställs på ända. Under norrskenet i den smällkalla vinternatten avslöjas både hemligheter och drömmar, och kärlek väcks till liv.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

346

Språk

Översättare