Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Karma och Jonar - Ond magi

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

6-9 år.

Efter att Karma och Jonar har besegrat den kraftfulla Stendraken är allt frid och fröjd i Glimeria. Eller?

När en stjärnbild plötsligt försvinner från himlen förstår trollkvinnan Lyra att något är fel. En ond magi verkar ha släppts ut när Karma och Jonar försökte elda upp den mystiska trolldomsboken. Hur ska de kunna ställa allt till rätta?

De ger sig ut på det vilda havet för att förstöra trolldomsboken för gått, men upptäcker snart att uppdraget blir svårare än de trott. Den onda magin har förgiftat hela landet och det finns starka krafter som vill stoppa Karma och Jonars framfart.

Böckerna och Karma och Jonar blir animerad tv-serie på Viaplay i höst. Serien kommer att visas i över 14 länder och rikta sig till barn i åldrarna 6-9 år. Första säsongen är baserad på Klipptrollen, den första boken i serien.

Ond magi är den första delen i Trollkarlens ö, den andra serien om Karma och Jonar. Det är ett episkt äventyr om vänskap och mod, där de två vännerna en gång för alla måste rädda Glimeria genom att förstöra den gåtfulla trolldomsboken.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

105

Språk

Illustratör