Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Emil alla dagar

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Lättläst. 9-12 år.

Emil är en helt vanlig kille, som råkar ut för helt vanliga saker. Som att bli sämst på skolfotot. Inte våga fråga chans på den han gillar. Vara den enda i klassen utan husdjur. Och plötsligt ha skilda föräldrar. Livet är inte alltid enkelt. Men det brukar ändå ordna sig till slut. Pirrigt och träffsäkert om relationer.

Böckerna om Emil av Thomas Halling är mycket omtyckta av unga läsare. De är lätta att känna igen sig i, och även om det mesta kretsar kring vardagen innehåller bokserien både pirr och spänning. Nu finns fyra av de populära böckerna i en samlingsvolym: Skolfotot, Hemlig hamster, Pappas nya och Varannan helg. Berättelserna är lätt bearbetade för att passa det liv som unga lever idag.

Innehållet i böckerna lämpar sig väl att samtala kring. Relationer är ett bärande tema. Historierna i samlingen kan läsas både fristående och som kapitelläsning för den som önskar en längre läsupplevelse.

Thomas Halling är en populär barn- och ungdomsförfattare bosatt i Lund. Han är en flitigt anlitad författare för skolbesök.

Innehåll:
- Skolfotot
- Hemlig hamster
- Pappas nya
- Varannan helg
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

99

Språk