Systrarna Gyllenspets 4 - Kometens hemlighet

Typ

tecknade serier, album
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

9-12 år. Sara, Cassiopeja och Lucille reser till de franska alperna, där deras pappa är astronom på ett stort observatorium. Pappans passion för rymden gör honom ofta helt uppslukad av sitt arbete, vilket inte alltid uppskattas av hans närmaste. Systrarna får veta att en komet närmar sig jorden mitt under deras besök. Men vad är det egentligen som rör sig på himlen? Och vem har klottrat ett mystiskt rim på en bit skiffer? Snart är systrarna ute på en märklig skattjakt bland bergen, som leder dem till förtrollade skogar längs snöiga stigar. Och vilken hemlighet döljer den lilla alpgeten med bara ett horn? Detta är det fjärde och sista albumet i serien om de tre systrarna Gyllenspets. För de fina teckningarna svarar italienaren Alessandro Barbucci, som också har illustrerat flera serier för Disney, bland annat W.I.T.C.H.
Sara, Cassiopeja och Lucille reser till de franska bergen, där deras pappa är astronom på ett stort observatorium. Systrarna får snart veta att en komet närmar sig jorden mitt under deras besök. Samtidigt blir de indragna i en märklig skattjakt som leder dem till förtrollade skogar, mörka grottor och igensnöade stigar.[Bokinfo]
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

72

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk