En liten indian

Typ

bilderböcker
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Stor och liten gör saker tillsammans! En klassisk berättelse som handlar om att barn och vuxna kan göra viktiga saker tillsammans, där båda är lika betydelsefulla. Fantastiska bilder av Richard Scarry som väcker många barndomsminnen. Stor och liten indian gör samma saker, den stora indianen har stora saker och den lilla indianen har små saker. En dag hoppar den stora indianen ner i sin stora kanot och den lilla indianen hoppar ner i sin lilla kanot. Och så paddlar de uppför floden mot skogens alla äventyr.

"En liten gyllene bok" är en serie böcker som många föräldrar, mor- och farföräldrar känner igen från sin egen barndom. Böckernas vackra illustrationer och tidlösa berättelser tillhör en bilderboksskatt, som nu återigen finns att läsa för barnen. Självklart har böckerna fått det klassiska originalutseendet med den karaktäristiska gyllene ryggen.

Platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

Ingår i samlingsverket

Språk

Ingår i samlingsverket

Originalverk