Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Vilmer i hårdträning

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Vilmer är sju år. Han ÄLSKAR cross och har precis börjat tävla. Fast nu är det november och snart vinter. Då är det svårt att köra cross, för banan förvandlas till en enda stor leråker. Det är tråkigt, tycker Vilmer. Vad ska han göra hela vintern? Och hur ska han hålla sig i form?

Lite roligare blir det i alla fall när han får åka och titta på Novemberkåsan, den stora endurotävlingen som körs varje höst. Tävlingens stora stjärna är Bisse Berglund, en av de bästa crossförarna i Sverige. Tänk om Vilmer en dag kan bli lika duktig som Bisse.

Drygt tiotusen svenskar tävlar i motorsport, men det finns i princip inga böcker som rör sig i de miljöerna. Första boken om Cross-Vilmer blev snabbt populär och här kommer den fartfyllda fortsättningen. Precis som förra boken är Vilmer i hårdträning illustrerad av Johan Unenge. En perfekt bok för alla sportintresserade tjejer och killar.

6-9 år.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

92

Språk

Illustratör