Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Saga och Moses

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Den första boken om Saga. På väg hem från skolan tillsammans med kompisen Max är Saga både ledsen och arg. Det har kommit en cirkus till staden och Saga vill så gärna gå dit. Men mamma säger att de inte har råd. På vägen möter de plötsligt en liten brun häst och Saga går fram till hästen. Så dyker hästens skötare upp
Saga och hennes kompis Max är på väg hem från skolan. Saga är ledsen, fast mest är hon arg. Det har kommit en cirkus till staden och Saga vill så gärna gå dit. Alla i klassen ska gå. Men mamma säger att biljetterna är för dyra. De har inte råd. Och inte hjälper det att Max lovar att berätta om cirkusen. Saga tycker att han är dum. På vägen möter de plötsligt en liten brun häst. En bortsprungen häst. Tur att Saga är så modig och vågar gå fram till hästen. När hästens skötare dyker upp blir det riktigt spännande. För gissa var han jobbar. 6-9 år.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

27

Språk

Illustratör

Lisätietoja

Första delen i serien om Saga och Max