Boken om bovar

Typ

faktaböcker

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Ny titel i vår serie med lättlästa, illustrerade faktaböcker! Boken om bovar är baserad på berättelser om tre personer som har funnits på riktigt för över hundra år sedan. Ena riktiga skojare var de, och pengar lurade de av folk, men de var ändå på ett sätt ganska harmlösa. Så Boken om bovar är en snäll och rolig bok trots sin skurkaktiga titel!

(6-9 år)

Boken är rikt illustrerad med Anna Sandlers roliga och fina teckningar.Ulf Sindt är en populär författare med många barnböcker bakom sig, både bilderböcker, kapitelböcker och faktaböcker.


- - -


Boken om bovar handlar om tre personer som har funnits på riktigt för över hundra år sedan. Ena riktiga skojare var de, och pengar lurade de av folk, men de var ändå på ett sätt ganska harmlösa så det här är en snäll och rolig bok trots sin skurkaktiga titel! Lättläst, roligt illustrerad och spännande fakta om den svenska historien.

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

63

Förlag

Språk

Illustratör