Alla barnens stora jubileumssagobok

Typ

bilderböcker

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

En omistlig jubileumsbok med två av Sveriges mest älskade och lästa barnboksprofiler! På dagen 25 år efter det att Måns Gahrton och Johan Unenge utkom med sin första berättelse firar vi med att ge ut denna storslagna samlingsutgåva. Förutom ett urval av författarnas egna bilderboksfavoriter bjuds det på en cd-skiva med sagorna inlästa av dem själva! Läs och hör om när Ronny träffar Julia för första gången, om varulven Valter som är ny i klassen och om hur Ingo lär minigrisen Pyret sjunga i mikrofon på Hotell Gyllene knorren. Du får också följa med jorden runt, åka på ABC-resa med Ofelia Fransson och vara med när alla barnen firar sina födelsedagar på en och samma gång - vad passar bättre i en jubileumsbok? Det här är en bok fylld av berättarglädje av och med skaparna av film- teve- och boksuccérna om Eva & Adam, Livet enligt Rosa, Ronny & Julia och Hotell Gyllene knorren!
Samlingsvolym innehållande: Alla barnen reser jorden runt ; Ofelia Franssons ABC ; När Pyret blev rockstjärna (nyskriven texten ur Hotell Gyllene knorren : en förknorrad vinter) ; Varulven Valter ny i klassen ; Ronny & Julia : en historia om en som vill bli omtyckt ; Alla barnen fyller år
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

64

Förlag

Språk

Illustratör