Emma. 7

Typ

tecknade serier, album

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Tro det eller ej, men den romantiska berättelsen om Emma som utspelar sig i 1800-talets London, har blivit en riktig monstersuccé i hemlandet Japan! På kort tid har serien även blivit anime och två romaner har getts ut. En trend i Japan är också de viktorianskinspirerade cafeér som har dykt upp som en följd av det enorma intresset för Emma och tidsepoken! Läs om pigan Emma och den rika handelssonen Williams kärlek och kamp för att överleva i en grym och obarmhärtig tidsperiod, där minsta snedsteg över klassgränserna kunde kasta ut människor i fattigdom och misär. En viktoriansk succémanga i Jane Austen-anda!! Aldrig tidigare publicerad utanför Asien!

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Konkreta platser för händelserna

Tidpunkt för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

258

Språk

Översättare

Lisätietoja

På omslaget: Manga. - Boken läses på japanskt sätt från baksidan till framsidan, från övre högre hörnet till nedre vänstra

Första publikation

ja

Språk