Skip beat!. 1

Typ

tecknade serier, album
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Hämdlysten tjej satsar på att bli kändis!
Hon kom från ingenstans och lyckades med det som få gjort men många drömmer om. Nu är det bara hennes egen drivkraft och talang som avgör om hon ska lyckas. Kyoko är en tjej som väldigt lätt blir väldigt arg, men det är också ett karaktärsdrag som hjälper henne. Hon har nämligen bestämt sig för att bli kändis. Det spelar egentligen inte så stor roll för henne vad hon blir känd för, bara hon blir känd. Varför? Killen hon varit kär i sedan hon var liten är en stigande stjärna i Japan. Och eftersom han svikit henne hårt vill hon inget hellre än att hämnas. Kyoko lyckas bli antagen till en artistagentur, och sedan gäller det att bevisa vad hon går för.
"Skip Beat" är en typisk shojo-serie, dvs den kretsar mycket kring känslor, relationer och mänskligt beteende. "Skip Beat" har tidigare publicerats i "Shojo Stars" där den var en av de mest populära serierna.

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

180

Språk

Översättare