Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.

Alice i Underlandet

Typ
bilderböcker
Beskrivning
En vacker femtiotalsutgåva av en fantastisk klassiker Berättelsen om Alice i Underlandet är välkänd, och här presenteras den i bilderboksformat för de yngsta - ljuvligt illustrerad! När Alice följer efter en vit kanin med fickur faller hon hela vägen ner till Underlandet! Där möter hon de märkligaste figurer - talande blommor, gunghästflugor, hattmakaren, marskatten och många andra. Hon hinner både förvandlas till pytteliten och jättestor, gå på nonsensparty och jagas av en spelkortsarmé innan äventyret tar slut.

"En liten gyllene bok" är en serie böcker som många föräldrar, mor- och farföräldrar känner igen från sin egen barndom. Böckernas vackra illustrationer och tidlösa berättelser tillhör en bilderboksskatt, som nu återigen finns att läsa för barnen. Självklart har böckerna fått det klassiska originalutseendet med den karaktäristiska gyllene ryggen.
Ämnen och teman
Personer, aktörer
Huvudpersoner
Platser för händelserna
Originalspråk
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Utgivningstid
Sidantal
27
Språk
Översättare
Illustratör
Lisätietoja
Walt Disney Enterprisers
Muu tekijä