På picknick i fablernas värld

Typ

bilderböcker

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

En berättelse ur fablernas värld. Här ska djuren ha picknick i skogen. De ger sig glatt iväg, men när maten är uppäten visar det sig att de inte hittar hem igen. Boken ingår i serien En liten gyllene bok med böcker som föräldrar, far- och morföräldrar ska kunna känna igen från sin egen barndom.
Här handlar det om när djuren ska ha picknick i skogen. Med den näbbiga Fröken Stork i spetsen ger de sig glatt iväg med fullpackade matsäckar. Men när maten är uppäten visar det sig att de inte hittar hem igen. Nu står allt hopp till Drulle Sköldpadda och Pentti Varg. Håll tummarna för att de hittar sina vänner!
"En liten gyllene bok" är en serie böcker som många föräldrar, mor- och farföräldrar känner igen från sin egen barndom. Böckernas vackra illustrationer och tidlösa berättelser tillhör en bilderboksskatt, som nu återigen finns att läsa för barnen. Självklart har böckerna fått det klassiska originalutseendet med den karaktäristiska gyllene ryggen. 3-6 år.

Personer, aktörer

Platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

28

Språk

Översättare

Illustratör

Lisätietoja

Baserad på teveserien

Första publikation

ja