Kalla kårar - Nervpirrande!

Typ

tecknade serier, album

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Innehåll: En dag i monsterparken / bearbetad och illustrerad av Jill Thompson ; Studio Chock / bearbetad och illustrerad av Jamie Tolagson ; Djupets hemlighet / bearbetad och illustrerad av Amy Kim Ganter
KALLA KÅRAR - Nervpirrande! av R L Stine Tre nya, nervpirrande grafix-skräckisar från R L Stine. Följ med Lizzy och hennes familj på en tur till SKRÄCKLANDET. Ett till synes helt vanligt tivoli, men de upptäcker snart att varje åktur kan bli deras sista! Mycket bättre går det inte för kompisarna Erin och Josh i EN CHOCK PÅ CHOCKVÄGEN. Båda älskar skräckfilmer och besöker filmbolaget Chockstudions temapark. Det är bara det att specialeffekterna är lite för verkliga ... I DJUPETS HEMLIGHET befinner sig Billy snart ute på djupt vatten när en snorkeltur förvandlas till en skräcktur då något mörkt och fjälligt tar tag i honom! Tre spännande, skrämmande berättelser mästerligt tecknade och berättade. Bland Grafixböckerna hittar du ett urval av de senaste och bästa serieberättelserna för barn. Serieberättelser är inget nytt fenomen - grottmålningar, hieroglyfer och medeltida tapeter är tidiga exempel på historier berättade genom bilder. Idag läses serieberättelser av både barn och vuxna över hela världen. På engelska kallas de ""graphic novels"". Serieberättelser kan beskrivas som böcker i serieformat men med samma längd och berättarteknik som romaner.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

139

Förlag

Språk

Översättare