Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.

Kalla kårar - Nervpirrande!

Typ
tecknade serier, album
Upphovsman
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Beskrivning
Innehåll: En dag i monsterparken / bearbetad och illustrerad av Jill Thompson ; Studio Chock / bearbetad och illustrerad av Jamie Tolagson ; Djupets hemlighet / bearbetad och illustrerad av Amy Kim Ganter
KALLA KÅRAR - Nervpirrande! av R L Stine Tre nya, nervpirrande grafix-skräckisar från R L Stine. Följ med Lizzy och hennes familj på en tur till SKRÄCKLANDET. Ett till synes helt vanligt tivoli, men de upptäcker snart att varje åktur kan bli deras sista! Mycket bättre går det inte för kompisarna Erin och Josh i EN CHOCK PÅ CHOCKVÄGEN. Båda älskar skräckfilmer och besöker filmbolaget Chockstudions temapark. Det är bara det att specialeffekterna är lite för verkliga ... I DJUPETS HEMLIGHET befinner sig Billy snart ute på djupt vatten när en snorkeltur förvandlas till en skräcktur då något mörkt och fjälligt tar tag i honom! Tre spännande, skrämmande berättelser mästerligt tecknade och berättade. Bland Grafixböckerna hittar du ett urval av de senaste och bästa serieberättelserna för barn. Serieberättelser är inget nytt fenomen - grottmålningar, hieroglyfer och medeltida tapeter är tidiga exempel på historier berättade genom bilder. Idag läses serieberättelser av både barn och vuxna över hela världen. På engelska kallas de ""graphic novels"". Serieberättelser kan beskrivas som böcker i serieformat men med samma längd och berättarteknik som romaner.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Första publikation
ja
Språk
Utgivningstid
Sidantal
139
Förlag
Språk
Översättare