Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Spelet

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Harjinder har ingen flickvän och inget flyt, det är i alla fall vad hans kompisar brukar säga. Så när inte bara en, utan två av stans coolaste tjejer plötsligt vill gå ut med honom kan han inte säga nej. Först känns det fel att lura dem, men sedan börjar han njuta av det. Lögnerna rinner ur honom så lätt att det snart känns lika naturligt att ljuga som att tala sanning ...Men hur länge kan Harjinder spela sitt dubbelspel? Och vad händer om han blir avslöjad?En lättläst komedi om övermod och snåriga lögner av den prisbelönte brittiske författaren Bali Rai. På Argasso har han tidigare utkommit med SPRICKAN (2008).
Läsvänligt. - Harjinder har ingen flickvän och inget flyt, det är i alla fall vad hans kompisar brukar säga. Så när inte bara en utan två av stans coolaste tjejer plötsligt vill gå ut med honom kan han inte säga nej. Först känns det fel att lura dem, men sedan börjar han njuta av det...

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Namn

Utgivningstid

Sidantal

118

Språk

Översättare