Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.

Kaninen som så gärna ville somna

Typ
bilderböcker
sagor
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.
Beskrivning
Kaninen som så gärna ville somna är en helt ny typ av godnattsaga för barn. Texten använder psykologiska tekniker som hjälper barnet att komma ner i varv och ha fokus på att somna, inbakat i en vanlig saga. I boken får ni följa Kalle Kanin som är trött, men som inte kan somna. Därför går Kalle Kanin och Mamma Kanin till Farbror Trollkarl för att få hjälp. Efter några spännande möten på vägen, får Kalle Kanin ett magiskt sömnpulver av Farbror Trollkarl, som hjälper både honom och ditt barn att somna ännu fortare.

- - -

Bilderbok. 3-6 år.

När Kalle Kanin inte kan somna, tar mamma Kanin med honom att träffa farbror trollkarl som vet precis vad de ska göra för att somna. Ditt barn kommer att följa med Kalle Kanin på hans resa när de träffar olika karaktärer som hjälper dem att vaggas till sömns tillsammans med deras nya vänner.Beteendevetare Carl-Johan Forssén Ehrlins enkla berättelse använder ett unikt och distinkt språkmönster som kommer att hjälpa ditt barn att slappna av och somna på kvällen eller vid sovstund under dagen.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Utgivningstid
Sidantal
29
Språk
Översättare
Illustratör
Undertitel
en annorlunda godnattsaga
Första publikation
ja
Utgivningstid
Sidantal
30
Förlag
Språk
Illustratör
Lisätietoja
Originalupplaga 2010 med annan illustratör.
På omslaget även: nyutgåva med nya illustrationer!
Undertitel
en annorlunda godnattsaga
Första publikation
ja
Utgivningstid
Sidantal
26
Språk
Illustratör