Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Aftonstjärnans hämnd,

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Det har gått nästan ett skolår sedan Seth och Kendra lämnade Fablehaven, och nu är de på väg tillbaka. Eller rättare sagt: De flyr tillbaka! En kobold har infiltrerat deras skola och Seth har av misstag väckt liv i en uråldrig - och livsfarlig - statyett. För farfar Sorenson är det uppenbart att Aftonstjärnans sällskap är ute efter hämnd, och Fablehaven med sitt magiska skydd är det tryggaste stället för barnen att vistas på. Tror de …

Till Fablehaven har också tre specialister kommit: trolldrycksmästaren Tanu, farfars gamle vän Coulter och Vanessa, som specialiserat sig på att fånga mystiska djur. Tillsammans ska de försöka överlista Aftonstjärnans sällskap. Men snart kommer man underfund med att inte ens Fablehaven längre är säkert. Någon sprider hemlig information därifrån, och plötsligt vet de inte längre vem som är vän och vem som är fiende.

(Rabén & Sjögren)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

461

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

386

Språk

Översättare