Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Livet enligt Rosa - jag vill vara som du

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Den perfekta kärleken! Nu är den här, den femte boken om Rosa! De tidigare böckerna har fått fina recensioner, blivit huvudböcker i bokklubbar och legat på försäljningstopplistor. Lovord som äkta, trovärdigt, träffsäkert och roligt dyker ofta upp i samband med Rosaböckerna.
Böckerna om Rosa är mysig läsning. Rosa är en tjej som man gillar - hon är kul och schyst och vet vad hon vill. Dessutom förhöjer Johan Unenges humoristiska och pricksäkra illustrationer läsupplevelsen.

Hur ska den perfekta kärleken se ut? Som med Anton såklart, tycker Rosa. Vad kan vara bättre än en kille som är vegetarian för djurens skull? Och som dessutom har samma favoritbok som Rosa. Rosa är kär. På riktigt den här gången. Ville ser ännu en gång hur Rosa sveper iväg. Men det känns inte så farligt. Ville kanske kan bli lika kär? Men i vem?
(Bonnier Carlsen)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

122

Förlag

Språk

Översättare

Illustratör

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

120

Språk

Illustratör