Ensamma mamman och annat att fnissa åt

Typ

tecknade serier, album

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Baksidestext:
Äntligen kommer del tre i samlarserien med vackert inbundna presentböcker innehållande allt det bästa Cecilia Torudd någonsin gjort!

Cecilia Torudd berättar med humor och träffsäkerhet om familjelivet, om små irritationer och riktiga kriser, från smulor på köksbordet till sömnlösa nätter när ungarna tågluffar.

I Ensamma mamman kan alla känna igen sig och även den gråaste vardag blir något att skratta åt! Möt mamman, hennes barn, Lasse och - inte minst - finurlige morfar, som betraktar tillvaron på sitt eget sätt.

I boken finns även Familjeliv, en serie som först publicerades i Kamratposten, och dessutom kåserier och udda teckningar.

Böckerna ger en heltäckande bild av Cecilia Torudds rika och omväxlande produktion. Även tidigare opublicerat material - allt i färg!

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

80

Språk