Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Snabbt byte

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Nya hemligheter, gamla ex och dolda avsikter

Janet Evanovich ger oss den trettonde fristående delen i serien om Stephanie Plum - fenomenal, oemotståndlig och fullständigt galen prisjägare i New Jersey.

Stephanie Plum var gift med Dickie Orr i ungefär femton minuter, sedan var han otrogen och de skilde sig. Nu har han försvunnit och Stephanie är huvudmisstänkt. Har Dickie dött, blivit mördad eller går det att hitta honom? Och kan Stephanie Plum överlista den som försöker sätta dit henne? Och vad har prisjägaren Ranger alias Carlos Manoso med saken att göra?

(förlagets hemsida)

Ämnen och teman

Konkreta platser för händelserna

Tidpunkt för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Textutdrag

Nu hade jag suttit i fem minuter utanför min kusin Vinnies borgensbyrå i min skruttbil och försökt bestämma mig för om jag skulle gå vidare med den här dagen eller åka hem och lägga mig igen. [...] Jag stod i begrepp att göra något jag visste att jag inte borde.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

252

Förlag

Språk

Lisätietoja

På titelsidan felaktigt: Molle Kammert Sjölander