Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Uppslukad

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Livet leker för Torsdag Nesta. Hon har äntligen gift sig med sitt livs kärlek och sedan hon återställde ordningen i Jane Eyre genom att återbörda romanens kidnappade huvudperson, är hon en uppburen hjälte. Men säg den lycka som varar. En dag förvinner Landen spårlöst, som uppslukad av jorden. Det visar sig att någon har manipulerat med händelser i det förflutna och låtit honom drunkna två år gammal, för 38 år sedan! Men vem ligger bakom? Efter en serie märkliga incidenter blir Torsdag varse att någon vill skada henne och att hon är del av en lika storslagen som djävulsk plan.

Uppslukad är den andra boken om litteraturkriminalaren Torsdag Nesta. Denna gång blir hon indragen i ett halsbrytande äventyr som inkluderar ett återfunnet originalmanuskript av William Shakespeare, en resa genom jordens kärna och inte minst världens förestående undergång.

(Leopard förlag)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

en fängslande historia om Torsdag Nesta

Utgivningstid

Sidantal

389

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk