Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.
Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Skräckhuset

Typ
romaner
Upphovsman
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Beskrivning
Baksidestext:
Alla i Darkside vill ha den mytomspunna Röda Stenen som sägs ha magiska krafter. En gång fanns den i självaste Jack Uppskärarens ägor och när stenen plötsligt dyker upp på en auktion börjar en farlig karusell av svek, utpressning och ond, bråd död.

Vampyren Vendetta är ingen bra förlorare. Darksides dyrbaraste sten såldes till någon annan men Vendetta anser sig ändå vara den rättmätige ägaren. Lömsk som han är ställer Vendetta ett ultimatum till Jonathan: om han inte stjäl Röda Stenen och överlämnar den till vampyren kommer de aldrig att se familjens hushållerska igen. Jonathan måste rädda henne, men hur ska han kunna stjäla något som finns i Londons mest välbevakade hus? Alla som tidigare försökt bryta sig in där har försvunnit spårlöst, vad är det egentligen för faror som lurar därinne?
Platser för händelserna
Exakt tidpunkt
Ämnesordskedjor
Originalspråk
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Utgivningstid
Sidantal
244
Språk
Översättare
Första publikation
ja
Utgivningstid
Sidantal
190
Förlag
Språk