Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Bungalow nr 2

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Baksidestext:
Med Bungalow nr 2 ger Danielle Steel läsarna en unik inblick i det glamorösa Hollywoodlivet men hon skildrar också den hårda verklighet som alltför ofta krossar många ambitiösa människors drömmar.

Frilansskribenten Tanya Harris får ett uppdrag hon inte kan säga nej till, något hon drömt om i många år, men alltid valt bort till förmån för familjen. Äntligen har hon fått chansen att skriva manus till en stor filmproduktion!

Och inget kan få henne att avstå, även om det betyder att hon måste lämna man och barn kvar i San Francisco för att bege sig till Hollywood.

På fashionabla Beverly Hills Hotel installeras hon i en lyxig bungalow och det tar inte lång tid förrän hon inser att hennes nya vardag innehåller möten med kända skådespelare, Oscarsvinnare och Hollywoodlegender. Men hennes två världar kolliderar och även fast hon pendlar hem till San Francisco upptäcker hon att hennes nya liv blir allt svårare att kombinera med familjelivet. Och än värre hon upptäcker att hennes familj behöver henne allt mindre och sakta börjar klyftan kännas oövervinnerlig.

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Textutdrag

Det var en varm, vacker julidag i Marin County, på andra sidan Golden Gatebron från San Francisco räknat.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

286

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

371

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk