Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Delat byte

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Ingen gillar farbror Fred – inte ens hans fru. Fred är legendariskt snål och gnällig och ingen saknar honom när han försvinner. Men familjeäran kräver att Stephanie letar reda på honom, och sökandet leder genast till bekymmer … Längst in i Freds skrivbord finner Stephanie makabra foton av en soptunna med en död kvinna. Vad döljer farbror Fred för hemligheter?

Och på kärleksfronten går det hett till! Joe Morelli börjar än en gång slå sina lovar kring Stephanie. Han har inte glömt deras glödande sexstunder, och kanske, kanske håller hans rädsla för ordet "förhållande" på att försvinna...

(Damm förlag)

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Textutdrag

Numera är jag borgensagent - även benämnt prisjägare. Jag tar fast rymlingar döda eller levande. Eller försöker åtminstone. Och att vara borgensagent är lite som att vara en troslös Barbie. Det handlar om att ha en hemlighet. Och det handlar om att hänga på sig en massa kaxighet för att dölja att man i själva verket inte har någonting under.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

338

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

295

Förlag

Språk

Första publikation

ja

Språk