Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Avund

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Två månader efter Elizabeth Hollands dramatiska hemkomst väntar ett ivrigt Manhattan på att hon ska återta sin plats som societetens okrönta drottning.

Men Elizabeth vägrar infria New Yorks förväntningar och omgivningen börjar misstänka att allt inte står rätt till bakom de herrskapslika dörrarna i Gramercy Park South, nummer 17.

Inte helt oväntat är Henry och Penelope Schoonmaker stans mest celebra äkta par. Men trots den glimmande diamantringen på Penelopes ringfinger har de nygifta ytterst lite gemensamt, bortsett från det ömsesidigt föraktet de hyser gentemot varandra.

Och även om tidningarna omnämner Penelopes äregiriga väninna, Carolina Broad, som en möjlig efterträdare på Manhattans stjärnhimmel, är hennes berömmelse allt annat än säkrad. Särskilt som någon i societeten roar sig med att förse en girig press med skvaller.

I den tredje boken i serien Deluxe döjer sig de allra mest skandalösa hemligheterna bakom inövade, perfekta leenden.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

428

Förlag

Språk

Översättare

Namn

Undertitel

Deluxe 3

Utgivningstid

Sidantal

399

Språk

Namn

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

416

Språk