Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Konsten att vara ungkarl

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

George och Joan Bachelor är stolta (om än kanske aningens besvikna) föräldrar till tre vuxna män vars liv inte riktigt ser ut som de hade önskat.

För trots att de har sina föräldrars snart fyrtioåriga äktenskap som förebild visar de tre bröderna Bachelor inga som helst tecken på att stadga sig: storebror Adam dejtar bara väldigt glamourösa partytjejer, som definitivt inte är typen man gifter sig med. Luke har visserligen friat till sin flickvän men hans förflutna sätter käppar i hjulen. Minstingen i familjen, Russell, är kär i en tjej som han aldrig någonsin kan få.

Och när pappa George bara någon månad innan bröllopsdagen tillkännager att han har beslutat sig för att lämna föräldrahemmet för att försöka sig på ungkarlslivet ställs allt på sin spets. Inte nog med att de måste försöka reda upp sina egna liv, nu måste bröderna reda upp sina föräldrars liv också … eller riskera att förlora det enda de alltid kunnat räkna med.

(Basil)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

335

Förlag

Språk

Översättare