Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Silvrets rike

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Djingis khan är död, men legenden om honom och det han skapat lever vidare. Hans arméer har samlats i Karakorum för att svära trohet till hans son och arvinge Ogotai. Men striden om tronen i silvrets rike är inte avgjord. Ett inbördeskrig är på väg att bryta ut, Ogotais bror Chagatai försöker ta makten genom en kupp. Och Ogotai måste fatta ett beslut som kommer att ändra historiens förlopp för alltid.

Silvrets rike är fjärde delen i Conn Igguldens serie om Djingis khan och det arv han lämnade efter sig, det största imperium världen någonsin skådat. Djingis khan är död, men legenden om honom och det han skapat lever vidare. Hans arméer har samlats i Karakorum för att svära trohet till hans son och arvinge Ogotai. Men striden om tronen i silvrets rike är inte avgjord. Ett inbördeskrig är på väg att bryta ut, Ogotais bror Chagatai försöker ta makten genom en kupp. Och Ogotai måste fatta ett beslut som kommer att ändra historiens förlopp för alltid.

Silvrets rike är fjärde delen i Conn Igguldens serie om Djingis khan och det arv han lämnade efter sig, det största imperium världen någonsin skådat.

(Bonnier)
Mahtavan Tsingis-kaanin dynastian seikkailu jatkuu kohti Euroopan mannerta. Tsingis-kaani on kuollut, mutta hänen legendansa ja perintönsä elämvät. Armeijat ovat kokoontuneet selvittääkseen, kenessä Tsingisin jälkeläisistä on ainesta seuraavaksi hallitsijaksi. Mittelöstä selviävillä on edessään Kiinan Song-dynastia. Sotapäällikkö Tsubodai marssii länteen kohti Eurooppaa. Temppeliritarit on lyöty, eikä löydy kuningasta tai armeijaa, joka estäisi häntä saavuttamasta Ranskaa. Suurimman voittonsa hetkellä Tsubodain on tehtävä päätös, joka muuttaa lopullisesti historian suunnan.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

393

Förlag

Språk

Utgivningstid

Sidantal

475

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk