Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Flimmer

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Baksidestext:
Hjärtspecialisten Sara Zuckerman behärskar avancerade ingrepp till fullo. Trots en god prognos dör ändå en av hennes patienter två dagar efter genomförd operation.

Kort därefter dör ytterligare en patient. Det visar sig att det lilla chip hjärtstartaren som opererats in i patienterna har varit infekterat av ett datavirus. Någon har medvetet manipulerat den digitala tekniken.

Stora ekonomiska värden står på spel och det framgångsrika amerikanska företaget Mercury Medical, liksom dess grundare och ägare Otto Schultz, ställs inför en annalkande katastrof

Flimmer är en spännande medicinsk thriller som även ger en inblick i den internationella finansvärlden. Even Holts medicinska kunskaper och Anne Holts kritikerrosade förmåga som romanförfattare gör boken till en fascinerande läsupplevelse.

Personer, aktörer

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Ämnesord

Originalspråk

Textutdrag

När Sara Zuckerman fick syn på mannen med den ljusblå, urtvättade pyjamasen stannade hon tvärt. Svängdörren in till operationssalen slog tillbaka och träffade hennes vänstra axel. Hon log för att dölja en grimas. Det var onödigt; han hade inte sett henne än.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

398

Förlag

Språk

Översättare

Lisätietoja

Trilogian ensimmäinen osa

Utgivningstid

Sidantal

461

Språk

Lisätietoja

Pocketuppl. 2011

Första publikation

ja

Utgivningstid

Språk