Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Farligt byte

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Stephanie Plum är numera en erfaren prisjägare, men hon drabbas fortfarande av galningar som inte följer hennes order. Och hon trampar fortfarande rakt in i mord som hon tvingas lösa. Inte kunde Stephanie ana att stofilen hon fått order om att fånga in - en före detta pojkvän till hennes mormor! - förvarade Mrs Ricci i trädgårdsskjulet eller att den galna damen var stendöd. Kärlekslivet är fortfarande krångligt, Joe Morelli är oemotståndlig - och han är fantastisk i sängen - men vill Stephanie verkligen gifta sig med honom? Varken hennes eller Joes mor verkar bry sig om vad Stephanie och Joe tycker, och snart är kyrka, festlokal och brudklänning bokade. Men Stephanie har inte kommit över sin svaghet för den mystiske och sexige Ranger...Och han tycks ha planer för Stephanie som definitivt har att göra med avklädning och heta smekningar. Nej, Stephanie Plums liv är inte tråkigt. Och än mer händelserikt blir det med mormor Mazur i toppform, den häftiga Lola stridsberedd och en neurotisk syster som plötsligt bestämmer sig för att bli antingen prisjägare eller lesbisk.

(text från bokomslaget)

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Textutdrag

Under större delen av barndomen var mina yrkesdrömmar anspråkslösa - jag ville bli intergalaktisk härskarinna. Fast det som intresserade mig mest var inte att regera över en massa rymdstammar, utan att gå i slängkappa och sexiga stövlar och bära ett häftigt vapen.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

326

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

303

Förlag

Språk