Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.

Kummallisuuksien käsikirja

Typ
faktaböcker
Upphovsman
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Beskrivning
Mitä kaikkea kummaa onkaan olemassa maailmassa - vai onko?

Törmäätkö toisinaan tarumaisiin taikapaikkoihin ja niiden omituisiin otuksiin? Innostavatko ihmeelliset ilmiöt ja kummalliset kummajaiset sinua? Entä hallitsetko hirvittävien haamuilijoiden salaisuudet? Tartu rohkeasti tähän teokseen, testaa tietosi ja ripusta kummallisuustietäjän diplomi seinällesi!

(Adrianna/Okariino)

- - -

Hassunhauska joka kodin lahjakirja! Karmaisevan knoppitiedon hakusanallinen runsaudensarvi tarjoaa täyslaidallisen hyytävää yleissivistystä Kunnas-tyyliin. Mikä tuolla pimeässä oikein liikahti? Pitääkö vampyyreja tai zombeja pelätä? Mistä Bermudan kolmio on kuuluisa? Entäpä lohikäärmeet ja yksisarviset - niistä kun ei eläinkirjoissa ja luonto-oppaissa puhuta yhtään mitään! Kansanperinteen, historian, tieteen ja kirjallisuuden lennokkaana tulkitsijana Mauri Kunnas levittää nyt kansankynttilän viittansa myös mystisiin ilmiöihin ja aavemaisiin asioihin. Tietokatsausten lomassa on hauskoja knoppitiedon ekstralaatikoita, vinkkejä kummitusten bongailuun ja muuhun aavemaiseen puuhailuun. Turha pelätä möröjä!
Genre
Ämnen och teman
Personer, aktörer
Originalspråk
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Första publikation
ja
Utgivningstid
Sidantal
78
Språk