Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Möt mig i Estepona

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Bara det förflutna kan rädda honom. Men det förflutna är hans värsta fiende.

Peter Mattéus är en framgångsrik företagare i reklambranschen. En dag när han kommer hem möts han av sin glädjestrålande hustru som tackar för biljetterna till en spontan semesterresa. Problemet är att Mattéus inte har beställt någon resa. Strax därefter får han ett kryptiskt meddelande: Möt mig i Estepona. Plötsligt har det förflutna hunnit ifatt honom. För 15 år sedan levde Peter Mattéus på den spanska solkusten och var inblandad i vapensmuggling till ETA. Skottlossning med polisen utbryter och kvar på stranden ligger en död och en skadad terrorist. Peter Mattéus tvingas nu tillbaka till Solkusten för att betala räkningen för sitt svek. Och semesterresan med den aningslösa hustrun förvandlas till en mardröm.

Möt mig i Estepona är en tät, psykologisk thriller. Åke Edwardson är en av våra mest omtyckta och lovordade författare. Hans serie om kriminalkommissarie Erik Winter har toppat försäljningslistorna i Sverige och runtom i världen.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

223

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

277

Språk