Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Sonjas sista vilja

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

När Sonja Gustavsson, 54 år gammal, dör knall och fall utanför Åhléns i Farsta Centrum lämnar hon sina tre bästa vänner i djupaste sorg. Susanne, Maggan och Rebecka har alla svårt att förstå att deras älskade Sonja har dött, men det visar sig snart att detta bara är början på något som kommer att förändra deras liv i grunden.Under åren tillsammans har Sonja kommit att tycka att väninnorna fastnat i gamla mönster och efter sin död vill hon hjälpa dem att leva sina liv fullt ut.Sonja dog med en plan. Och ett mycket speciellt testamente. Sonjas testamente är en riktig bladvändare med starka kvinnor i huvudrollerna. Tre vanliga kvinnor i femtioårsåldern rycks upp från sina liv och tvingas börja om på nytt under mycket ovanliga omständigheter. Läsaren följer dem andlöst vare sig det handlar om heta kärleksaffärer i Paris, jobbiga exmakar i Stockholm eller gulliga barnbarn i Östersund. Kalla det tant-lit eller chick lit 50+, detta är en feelgood-roman som bjuder på både tårar och skratt.
Pocketutgåva. Det tillhörde ovanligheterna att en död kvinna låg utanför entrén till Åhléns, men Sonja Gustavsson hade aldrig varit en särskilt vanlig kvinna. Hon hade inte planerat att dö mitt i Farsta centrum, men om hon vetat att det var där det skulle ske hade hon inte haft något emot det. Däremot hade hon planerat allt för sina väninnor, Maggan, Rebecka och Susanne, som chockas rejält av hennes testamente. De får dela på allt alla miljoner och alla spännande investeringar. Men först måste de uppfylla vissa villkor Vill de och kan de göra Sonja till viljes? Sonjas sista vilja är en riktig bladvändare. Tre vanliga tjejer i femtioårsåldern rycks upp från sina liv och tvingas börja om på nytt under mycket ovanliga omständigheter. Vi följer dem andlöst vare sig det handlar om heta kärleksaffärer i Paris, jobbiga exmakar i Stockholm eller gulliga barnbarn i Östersund. Det här är en härlig, romantisk komedi som lockar till både skratt och tårar och som är helt omöjlig att lägga från sig.

Personer, aktörer

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

348

Språk